Arbeidsvoorwaarden

Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden

Wat begon als een klein bedrijf, groeide in sneltreinvaart uit tot een grote organisatie met ruim 110 gedreven medewerkers. Om onze ambities en die van jou waar te kunnen maken, bieden wij gunstige arbeidsvoorwaarden. Een goed salaris en een informele werksfeer vormen de basis, maar er zijn nog veel meer redenen om voor Sentia te kiezen:

Goed werkgeverschap

Bij Sentia is de basis goed geregeld. Naast een marktconform salaris, krijg je bij ons 25 vakantiedagen en de mogelijkheid om dagen bij te kopen. Tevens biedt Sentia een premievrije pensioenregeling.

Lunch

Op beide werklocaties is er een verzorgde lunch. Er is keuze uit broodjes, salades, snacks, yoghurts en fruit. Daarnaast kun je bij ons op kantoor ontbijten, zodat je de dag goed kunt starten! 

Expertise

De diversiteit aan expertise is groot. Van continuity engineers en architecten tot aan AWS specialisten. Wij hebben een flexibele instelling en geven je voldoende ruimte om je te specialiseren. Omdat kennis onze kracht is, zijn onze medewerkers veelal HBO+ geschoold.

 

 

Krachtige laptop

Voor vrijwel al onze medewerkers is de computer het belangrijkste gereedschap. Je krijgt bij indiensttreding een zeer krachtige laptop in bruikleen (OS X of Windows), voorzien van meer dan genoeg geheugen en een supersnelle SSD.

Goede koffie

No coffee, no work! Daarnaast zorgen wij voor een goed gevulde koelkast met fris, sapjes en een biertje wanneer daar gelegenheid voor is. Ook aan je dagelijkse portie vitaminen wordt gedacht, op kantoor is er altijd fruit aanwezig. 

Work hard, play hard

Wij zijn informeel, ambitieus, ontwikkelen in een hoog tempo en gaan voor onze klanten. Vanuit onze kantoren in Amsterdam, Nieuwegein, Delft, Kopenhagen en Gent werken wij hard aan dat wat ons drijft: state-of-the-art IT-infrastructuur voor onze klanten. En als het werk gedaan is, is er tijd voor ontspanning. Zoals gezellige etentjes, vrijdagmiddagborrels, naar een festival met je collega's of een inspirerende workshop. Ben jij er binnenkort ook bij?

Groei & ontwikkeling

Wil jij voorop lopen? Kom dan bij ons werken! Van ons krijg je de ruimte om je te specialiseren. Tijdens onze maandelijkse Knowledge Share en Expert Groups krijg jij de gelegenheid om te werken aan vernieuwende concepten. Daarnaast volg je trainingen, inhoudelijke seminars of kies je voor een interessante vervolgopleiding.

Vergoedingen

Wij faciliteren onze medewerkers op verschillende manieren en komen jou waar nodig dan ook graag tegemoet. Denk hierbij aan een netto vergoeding voor (mobiele) telefonie en je internetverbinding thuis. Uiteraard nemen wij ook reiskosten voor onze rekening! 

Werken voor sterke merken

Je werkt voor vele grote organisaties. Zet jij je binnenkort in voor Deloitte Digital, Friesland Campina, Hunter Douglas, ING, Johnson & Johnson, LOI, Marktplaats, Rabobank, Univé of VU Medisch Centrum?

Wil je meer weten?

 Je kunt ons op verschillende manieren contacten. We bellen, mailen of chatten graag met je! Tevens kun je op de hoogte blijven door je aan te melden voor de Sentia nieuwsbrief.