Over Ons

Driven by Continuity

Al meer dan 15 jaar leveren wij bedrijfskritische IT-outsourcing, private en public cloud-oplossingen en technisch applicatie beheer voor de meest veeleisende organisaties.

Sentia groeit hard, heel hard zelfs. Bijna iedere maand verwelkomen wij nieuwe collega’s, klanten en partners. Om al deze nieuwe gezichten goede service te blijven bieden, is het voor ons belangrijk dat iedereen onze bedrijfsfilosofie omarmt. 'Driven by Continuity', dat is ons motto. Continuïteit heeft volgens ons alleen betekenis als een IT-omgeving of applicatie continu presteert en altijd beschikbaar is. 365 dagen per jaar, 24 uur per dag.

Ons technische hart

about-expertise.jpg

Wij blinken uit in AWS

Sentia, als AWS Next Generation MSP, heeft na een audit vanaf nu het DevOps Competence certificaat in bezit. 

 

Lees meer
ContentImages01 (2).jpg

Veel tijd voor DevOps

Innovatie is een belangrijk focuspunt binnen onze organisatie. In onze knowledge groups werken engineers met o.a. Ansible, Docker en Nagios om de omgeving van onze klant te kunnen monitoren, automatiseren en beheren.

Lees meer
about-customerintimacy.jpg

Sentia aan top van Computable 100

De Computable 100 werd gepubliceerd op 15 december. Deze lijst, met als basis een onafhankelijk onderzoek naar de financiële prestaties van ICT-bedrijven, bevat de honderd krachtigste ICT-bedrijven van Nederland. Sentia is voor het derde jaar geplaatst in deze lijst en staat ook in 2017 op een toppositie. Dit betekent dat Sentia, voor het tweede jaar op rij, het krachtigste ICT-bedrijf van Nederland is.

Lees meer

Samenwerken in expert teams

Ieder team heeft zijn specialisme. Engineers, team leads, project managers, support medewerkers en customer operations managers werken samen aan de IT-omgeving van onze klanten. Onze development- en security & compliance teams bieden steun bij de dagelijkse werkzaamheden en zorgen voor de veiligheid- en continuïteitsgarantie. Natuurlijk hebben we ook een sales- & marketing, finance en HR-afdeling die sprankelende campagnes of feestjes bedenken, zorgen dat alles op rolletjes loopt en altijd op zoek zijn naar nieuw talent.

Verwachtingen overtreffen

In 2015 werd Sentia beoordeeld met een 94% ‘outsourcing performance score’ van Giarte. Onze klanten waarderen onze service en zijn enthousiast over onze service. Daar zijn we trots op en natuurlijk willen we dat zo houden. Dat kan alleen als jij, net als wij, wilt blijven scoren. Join the club, en overtref samen met je nieuwe team ieders verwachtingen. 

Wat zeggen onze medewerkers?

“Sentia is een enorm fascinerend bedrijf. Ik werk met zeer volwassen platformen en slimme oplossingen. Goede ideeën kunnen razendsnel worden geïmplementeerd!”

Pim.jpg Pim Soomer, Team Lead

“Er heerst een ongedwongen sfeer. Er wordt voor ons veel georganiseerd, van een kerstfeest tot kennissessies. Je mag altijd aanschuiven en ik vind het leuk dat je op die manier je kennis kunt uitbreiden.”

Anne.jpg Anne Bouman, Office Manager

“De teams zijn klein en toch werken we, soms team overstijgend, aan hele vette projecten. Ondertussen is er veel respect voor elkaar, er wordt geluisterd en het advies van onze engineers wordt altijd gewaardeerd.”

jona.jpg Jona Koudijs, Continuity Engineer

“Ik vind mijn functie uitdagend. Iedere dag zet ik mij voor de volle 100% in voor onze klanten. Het contact met de klant is vaak informeel en ik voel mij direct betrokken met hun business.”

danny-steegman (1).jpg Danny Steenman, Cloud Systems Engineer

“Nu we groter worden ontstaan er met de dag nieuwe kansen. Dat heeft super veel voordelen, je krijgt de mogelijkheid om nieuwe dingen te gaan doen en je verder te ontwikkelen.”

roy.jpg Roy van den Hoogen, Marketing Manager

Wat zeggen onze klanten?

Univé

Univé

Insurance

‘Univé heeft gekozen voor Sentia vanwege zijn lange track-record in het beheren van kritische IT- platformen voor verzekeraars. Kwaliteit, performance en stabiliteit van het platform staan zeer hoog in het vaandel, Sentia staat altijd schouder-aan-schouder met Univé.’ (Frank Dijkstra, CIO)

LabWest

LabWest

Health

'Sentia richt zich op het dagelijkse beheer van onze infrastructuur en ondersteunt ons op hoog niveau. Ze geven feedback over de werking van onze systemen als dat nodig is, omdat de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze platforms hun core-business is.' (Jeroen Simonis, IT Manager)

ThiemeMeulenhoff

ThiemeMeulenhoff

Publishing

‘Sentia is al langere tijd één van de strategische partners van ThiemeMeulenhoff. Daar waar het kan buigen ze met ons mee, daar waar het moet geven ze tegengas. Altijd staat de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze educatieve leeromgevingen centraal.’ (Mischa Luyf, Directeur Technologie en Implementatie)

Consumentenbond

Consumentenbond

Not-for-profit

‘Onze diverse diensten, vergelijkingssites, communities en transacties vragen om een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Sentia biedt ons de schaalbaarheid, maximale beschikbaarheid en optimale performance die onze doelgroep van ons verwacht.’ (Ron Visser, ICT Manager)

Zeeman

Zeeman

Retail

‘Sentia richtte een complete e-commerce infrastructuur voor ons in, gebruikmakend van Amazon Web Services. Nu kan onze website het fluctuerende aantal bezoekers aan en zijn wij continu goed bereikbaar.' (Jacques van der Bom, Manager E-commerce)

TamTam

TamTam

Digital Agency

'Sentia fungeert als een partner voor ons, heeft veel kennis en is een uitbreiding van onze interne organisatie. Ze zijn proactief, zowel op back-end als front-end platforms. Sentia is flexibel, effectief en altijd correct. Migraties zijn op tijd en binnen budget' (Bart Manuel, Managing Director)

Een impressie van Sentia

 

De Sentia Group

Sentia Nederland maakt samen met Sentia België en Sentia Denemarken onderdeel uit van de Sentia Group. Bekijk hieronder de openstaande vacatures!

 

Wil je meer weten?

 Je kunt ons op verschillende manieren contacten. We bellen, mailen of chatten graag met je! Tevens kun je op de hoogte blijven door je aan te melden voor de Sentia nieuwsbrief.