Stages

Een goede start van jouw carrière

Je staat aan het begin van je carrière. Je weet misschien al wat je wilt, maar waar vind je de best passende leeromgeving? Wij weten wat je nodig hebt om een vliegende start in de techniek te maken en zorgen dat jij je snel thuis voelt in één van onze teams.

Jaarlijks starten er meerdere afstudeerders met een uitdagend vraagstuk. Sentia staat nauw in contact met verschillende universiteiten en hogescholen. Dat is wel zo handig, want zo kunnen wij er voor zorgen dat jouw stage naadloos aansluit op je studie en beloven wij jou een leerzame en bovenal fantastische stageperiode. Persoonlijke begeleiding door een van onze experts zal uiteraard niet ontbreken! 

Wat zeggen onze oud-stagiairs?

“Na mijn stage kreeg ik direct een baan aangeboden waarin ik on-the-job mijn Linux kennis kon bijspijkeren. Nu ervaar ik in mijn baan als Continuity Engineer hoe belangrijk deze toegevoegde kennis voor mij is geweest. Nu ben ik met veel dingen tegelijk bezig, een soort continuous delivery, en is iedere dag anders!””

mark.jpg Mark van der Hout, Continuity Engineer

Van stage naar vaste baan?

Wij bieden je graag een uitdagende (afstudeer)stage aan. Wij zorgen voor goede begeleiding, mooie opdrachten, een leuk team en heel veel inspiratie. Wil je na je afstuderen graag bij ons blijven werken? Dan kan dat ook, veel van onze medewerkers gingen je al voor. Ben je nieuwsgierig naar jouw mogelijkheden binnen Sentia? Bekijk onze openstaande vacatures of neem contact met ons op! 

Wil je meer weten?

 Je kunt ons op verschillende manieren contacten. We bellen, mailen of chatten graag met je! Tevens kun je op de hoogte blijven door je aan te melden voor de Sentia nieuwsbrief.